A little bit of school

Skrivet 2012-08-31 Klockan 07:44:42





Att jag tror att detta kommer bli en bra dag är en underdrift, den här dagen kommer va så bäst. Igår gick hela klassen på helg pga. inställda lektioner. Och kunde det vara mer passande än när det är H&M Club VIP frukost nu på morgonen. Emelie och jag ska gå och jag ska snart åka in. Kul!
Igår passade jag på att inviga mina superdupersnygga Topshopheels i skolan, blir ju över 1.80, men visst är det kul att vara lång?
Ikväll är det äntligen Maskinen i Oskarshamn, som jag längtat och kämpat för detta. Men som ni ser, biljetterna är våra. Och det kommer bara bli så bra.
Ska försöka ta en massa bilder under dagen och kvällen! //Ellen


Kan inte hålla mig borta

Skrivet 2012-08-29 Klockan 23:26:10

 
Man kan ju tro att jag ätit 45 paket glass till kvällsmat... 
Har gjort engelska och ska nu ta tag i franskan. Phu... Som tur är har vi sovmorgon imorgon och tänkte lyxa till det med sömn till 08.20, precis vad jag behöver. 
Har fått fotona som ni ser, fyra paket foton! Tog första bästa, skolavslutningen i ettan. Då hade man hela sommaren framför sig. Men att det var den bästa sommaren någonsin var det inget tvivel på. Ska göra det där nu, handlar faktiskt om sommaren, så jag får gå och sova... //Ellen


Slut för alltid

Skrivet 2012-08-29 Klockan 18:06:51

Sitter i min säng och äter popcorn (visste ni att det har blivit min craving!?) och tycker synd om mig själv. Jag är så trött och stressad att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Och allt leder bara till större förvirring och ännu mer stress. Började med att jag drömde en mardröm igårnatt och förstörde hela min sömn. Igår var jag så trött att jag inte visste vad jag gjorde, glömde låsa cykeln två gånger under dagen, glömde macen i cykelkorgen här hemma, klev på plattågen så den satts igång och upptäcker två brännmärken i golvet idag.
Tränar fast jag egentligen inte hinner, somnar till läxorna och är helt omed på allt som händer. För jag orkar inte tänka. Har inte suttit vid min hemmadator på fyra dagar. Min vilja har ställt in sig i skolmode, men min hjärna och kropp har inte hunnit med än. Jag är slut.
Ska göra läxor, hosta och kolla Robinson hela kvällen så hoppas jag jag är tillbaka som vanligt imorgon. Ha det bra! //Ellen


Det kommer aldrig bli du och jag ah ah

Skrivet 2012-08-27 Klockan 22:33:00

 
Efter en superbra helg med bio, födelsedag och alldeles för mycket tårta är det nu skönt med en ny vecka. Världens bästa nyhet kom idag med. Det blir Maskinen på fredag med bästa tjejerna. Tagggga!! Kommer bli så awesome. Jag får se Frej och Herbert för andra gången denna sommar. Tummen upp för det!
I morgon har jag en lång sovmorgon så det får bli lite oc innan jag somnar. Puss /Agnes


Beställt från H&M

Skrivet 2012-08-26 Klockan 17:18:32



Hello!
Har varit en riktig slappsöndag idag, men ska snart ta tag i mitt liv och dammsuga huset. Har med min mami lagt in en beställning på H&M. Så himla bra! Hade 10% på allt + 25% på en vara med så vi fick över 200 kronor i rabatt. Hur bra? Det på bilden är det som kommer i första omgången, redan nu i veckan.
Gårkvällen hos Agnes var superkul och mysig och god mat och allt, kommer bilder. Och så inlägget jag lovade om vad jag väljer i höst kommer. Först glömde jag bort det, och nu har jag börjat på det. Men det tar sin tid. Ikväll så! //Ellen


25:e Augusti 2012

Skrivet 2012-08-25 Klockan 16:08:17

 
 
För 17 år sedan kom en bra person till världen, till och med och den allra bästa för mig.
Egentligen finns det inte så mycket jag kan säga, jag menar efter instagram, twitter, facebook och sms kan hon väl knappast ha missat att jag gillar henne. Men så vill jag dela med mig av denna stora händelse på bloggen med, för ingen är värld så mycket uppmärksamhet som du. Min Agns, min bästa vän. //Ellen



Nej ingenting varar för evigt

Skrivet 2012-08-24 Klockan 17:01:00

 
Så nu var första veckan i tvåan avklarad. Mycket media vilket gillas starkt! Kommer nog bli en rolig höst. Kvällens planer är bio med fina Emelie. Vi ska se Snabba cash 2 och jag har väll inga jättehöga förväntningar eftersom många har sagt att den är dålig men jag gillade ettan jättemycket och Joel är ju typ världens snyggaste så lite bra måste den ju ändå vara. Puss /Agnes


Duktig tjej

Skrivet 2012-08-23 Klockan 18:26:06

 
Var länge sedan jag var så skolflitig som idag. Jag gjorde en läxa samma dag som vi fick den, haha. Men nivet, franska kan ju vara det värsta som finns. Så bäst att få det gjort, och att få stryka i kalendern.
Fick dessutom ett vykort i brevlådan idag från Ellen Wahlström. Hon har haft en härlig vecka på Kreta, och inget annat resemål kan faktiskt göra mig så avundsjuk.
//Ellen


FavoritTV

Skrivet 2012-08-23 Klockan 14:02:08

 
Tidigare i år har jag ju skrivit om hur mycket jag gillar Biggest Loser och särskilt Sveriges Mästerkock. Men inget är mitt favoritprogram lika mycket som Robinson. Det har ju gått hela veckan nu och jag gillar säsongen. (Okej, jag gillar alla säsonger) Missar inte ett enda ord, har högt ljud och ingen får prata. Haha
I år är det ju dessutom tidigare deltagare som inte vunnit, riktigt riktigt kul. //Ellen


Chillar i biblan

Skrivet 2012-08-23 Klockan 13:57:00

 
Hello!
SItter i biblan med franskatjejerna, elin och lisa, haha Vi har haft en timmes lunch och har en timme kvar medan de andra har språk.
Är ju som sagt förkyld och vet inte om jag vågar mig på träning. Ikväll ska jag iallafall göra något kul shopping/mode/kläd- inlägg. Så vänta er nått bra. Ha en skön dag! //Ellen


Rosa + Svart

Skrivet 2012-08-22 Klockan 21:59:56

 
Bästa! //Ellen


Skön kväll

Skrivet 2012-08-22 Klockan 21:58:28



Hejhej!
Sitter i min säng och läser lite bloggar, ska ta tig i tidingshögen här över också. Ja, ni förstår säkert stressen jag skrev om tidigare...
Skulle tränat idag, men har tydligen helt plötsligt gått och blivit förkyld. Och måste vara frisk till imorgon när favvopasset har premiär. Har nog aldrig varit förkyld så ofta som senaste året, brukar ju inte bli sjuk. Det är väl någon närgången klasskompis som smittar mig hela tiden, haha.
Fick ju med min mac idag. Dock tror jag inte jag är hälften så lycklig som alla andra. Men visst, jag tackar ju inte nej till en dator även om jag inte kan känna behovet.
Har iallafall världens bästa schema nu och sluar 10.40 på fredagar. Helt sjukt ju! Och imorgon har vi sovmorgon till 10.20. Härligt! //Ellen


MacBook Air

Skrivet 2012-08-22 Klockan 15:37:51

 
Sitter här med min nya älskling. Typ bästa dagen i skolan någonsin! Så glad över denna dator och det här året kommer gå så mycket lättare tack vare den. Så nu tänker jag nörda den hela dagen. Hejdå /Agnes


Snygga superklipp

Skrivet 2012-08-21 Klockan 19:56:33

 
Kanske inte bilderna framhäver mina nya lovers så som i verkligheten. Men de är superfina, jag köpte de på rean. 150 (!!!!) kronor för båda, på Din Sko. Kan det bli bättre?
Har så himla mycket skor nu och vet inte var jag ska göra av dem, har sex par klackar i trappan. Hehe

(Förresten, efter jag bloggade somnade jag och missade träningen. Så arg... Får ta en långpowerwalk efter Robinson. Det är för övrigt mitt favoritprogram, så ni vet vad jag gör på kvällarna liksom haha) //Ellen


Första dagen

Skrivet 2012-08-21 Klockan 15:27:07

Hej på er!
Idag var det första skoldagen då, konstigt nog kändes det som om vi aldrig haft något lov. Men med lite ändringar i schemat är det bättre än bra. Nästan för bra för att vara okej, vi borde gå mer i skolan och ha fler lektioner enligt mig. Men, det är ju inte jag som bestämmer.
Var sedn och köpte block med Lovisa och Elin och sen var det kårmöte. Om en stund ska jag träna. Ha en bra dag! //Ellen



Förresten, efter klippning. Och platta hos frisören.


Sommarcollage

Skrivet 2012-08-20 Klockan 22:23:05

 
En underbar sommar tack vare alla fina vänner! Och höjdpunkten var Emmaboda, utan tvekan. //Ellen


Sommaren är slut

Skrivet 2012-08-20 Klockan 21:40:19



Hello!
Ett sånt fint inlägg Agnes gjort här, tror inte att jag orkar på mig något sånt. Men ett härligt collage kan jag kanske bjuda på?
Har varit en supermega bra dag idag. Provat på höstens frukost för första gången, vaniljyoghurt, musli med nötter, äpple, kokos oh russin och sedan hallon och björnbär som topping. Gott och nyttigt!
Har sedan städat, plockat och fixat dlar av dagen. Skön att få saker gjorda. Och så har jag hunnit med ett frisörbesök hos min favoritfrisör "Din frisör". Bara toppat och urklippt men mer än behövligt. Så nu är det frächt till i höst. Härligt värre!
Sedan var Agnes och jag på höstens första träningspass på friskis. Som jag har längtat! Det var som jag skrev till Ronja, när ma hittar sin rätta träningsform vill man bara träna hela tiden. Det finns inget bättre än medelpass och aerobics. Jag blir bara hur glad som helst bara jag tänker på det. När jag pluggar högskola ska jag bli ledare. Längtar!
Ett sånt där, nu tar jag igen inlägg på sommarlovets sista kväll. Åt lite godis, sista till jullovet och så önskar jag er alla en fantastisk termin. Nu, när sommaren 2012 är slut. //Ellen


My summer 2012!

Skrivet 2012-08-20 Klockan 20:25:45

Skolavslutningsfesten i Färjestaden!
Sommaren började på allra bästa sätt med en fest på trossen med finaste vännerna.
 
Högsbydagen
Ellen, jag och Fia åkte till Högsby för lite party. Träffade nytt folk och stannade uppe hela natten.
 
Midsommar
Firades med fina vänner i min stuga.
 
Första doppet.
Gjordes väldigt sent detta år. Supermega härlig kväll med bästis!
 
Köpingsvik
Sommaren bjöd på några härliga dagar i älskade Köpingsvik.
 
Ellen 17år!
Jag kom med paket och de största jordgubbarna och dagen efter blev det födelsedagsmiddag.
 
En mysig dag i Borgholm
En trip till Borgholm för att äta världens godaste glass.
 
Köpenhamn
Ett par dagar i mysiga Köpenhamn med familjen.
 
 
Emmabooooodafestivaleeen!!!
Sjukaste bästa veckan någonsin, vill bara tillbaks.
 
Mysig middag med finaste Julia
 
Wayne's coffee blev en stor favorit!
 
 
Stadsfesten
Sjukt rolig helg med bästaste vännerna!
 
 
Västervik och Äleklinta
Två härliga sommardagar.
 
Ironman
Otroligt roligt evenemang i Kalmar.
 
Sista festen på lovet med nattdopp!
 
Härlig kväll med Emelie
Mys på bryggan och bad i solnedgången
 
 


Sista sommarlovsdagen!

Skrivet 2012-08-20 Klockan 19:48:00

 
Idag har det varit sista sommarlovsdagen. Jag har fixat hela dagen med lite olika saker. Sen har jag också träffat Gabbi och köpt lite nya block. En fixardag helt enkelt! Var också och tränade första Friskispasset med Ellen och åhh vad skönt att äntligen ha börjat med träningen igen. I morgon blir det indoor. Om en stund kommer ett långt inlägg upp med massa bilder som sammanfattar min sommar ganska bra, kul va? /Agnes


En augustikväll!

Skrivet 2012-08-19 Klockan 23:35:16

En riktigt mysig kväll med fina Emelie. Snack om allt vi missat, solnedgången och ett dopp i det kalla vattnet. Precis som en augustikväll ska se ut! /Agnes
 


Ironman, middag och party!

Skrivet 2012-08-19 Klockan 23:25:00

 
Åhh vilken bra dag det var igår! Klockan var ställd på sex och strax innan sju kom Ellen cyklandes förbi mig och vi hann precis till starten för Iron man vid Kattrumpan. Sen som Ellen skrev så följde vi tävlingen hela dagen. Så imponerad av alla deltagare och vilken känsla det var när första man gick i mål efter åtta timmar. Jag fick gåshud. På kvällen sen var jag på middag hos Gabbi med Ellen och våra föräldrar. Mycket gott och trevligt! Efter tio cyklade vi till Fia för chillfest och nattdopp vid P-viken. Bra dag och natt! /Agnes


Ironman Kalmar 2012

Skrivet 2012-08-19 Klockan 20:37:00

 
Agnes och jag gick upp och var på Kattrumpan vid starten klockan sju och tittade på simningen. Såföljde vi tävlingen resten av dagen från olika ställen, vid kanalen, ängöleden, motorvägen vid ölandsleden, utanför Agnes hus där det även var vätskestation, återigen vid ängöleden med Gabbi och till sist målgången vid Stortroget. Härlig stämning, mycket folk och träningspepp. Bästa dagen med bästa tjejen! //Ellen
 


Halv åtta hos Hedda

Skrivet 2012-08-19 Klockan 20:13:27

 
Har varit lite seg med dessa bilder, men här är de. Från i torsdags när vi hade vår tredje middag. Denna gång hos Hedda, vilket slutade med att jag förstörde dygnsrytmen helt. Var hemma vid fyra och läste ju som ni vet schemat i flera timmar innan jag gick och la mig. Kändes ändå redan kört liksom. Haha
God mat var det iallafall! //Ellen


Nattblogg

Skrivet 2012-08-19 Klockan 03:35:57

Hello!
Kanske är det inte det bästa att blogga innan man ska sova efter att man festat, men vi får se hur det går. Vi var hos Sofia på chillfest ikväll, det var trevligt. Och kul att se hennes fixade lägenhet med.
Tog tyvärr inte så många bilder. och de var för mörktför att de ska bli bra. Men imorgon får ni roligare bilder från Ironman och Heddas halv åtta, lovar. Sov gott! //Ellen



Dag 12 – En sak jag gör dagligen

Skrivet 2012-08-18 Klockan 12:45:00

Jag skulle ju kunna säga världens tråkigaste som att äta typ, eller borsta tänderna. Men hur intressant vore det på en skala? När det finns så mycket annat jag gör varje dag.
Något som jag verkligen gör varje, varje, varje dag är att få en stor klump eller ett ryck i hela kroppen när jag vet hur många tidningar jag har att ta igen. Det är något som ligger och nöter så oerhört mycket på mig. Jag hatar att ligga efter, jag vill samtidigt läsa de i rätt ordning och utan att slarva. Och hur mycket jag än kämpar och örsöker hitta tid växer högen eller inte minskar iallafall alltid. Jag får panik och varje dag får jag upp tanken i huvudet och får den där känslan ni vet som att man måste hårdplugga inför ett prov dagen efter. Eller om du vet att du måste göra något som du verken har lust eller orkar ta tag i, och det dyker upp hos dig allt för ofta.
Jag kan heller inte lösa det på en dag, detta tar tid och jag får fem nya tidningar varje månad. Den dagen jag bara har tre nummer att läsa är en bra dag. //Ellen
 

Dag 1 - Om mig själv

Dag 2 – Min familj

Dag 3 – Min första kärlek

Dag 4 – Min bästa vän

Dag 5 – Fem sanningar om mig

Dag 6 – Mina passioner

Dag 7 – I min handväska

Dag 8 - Tio saker jag vill göra innan jag dör

Dag 9 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag

Dag 10 – Det här får mig att gråta

Dag 11 – Min favoritsport

Dag 12 – En sak jag gör dagligen



När allt bara går för fort

Skrivet 2012-08-18 Klockan 01:36:27

 
Och skolan börjar om fyra dagar... //Ellen


17 augusti

Skrivet 2012-08-17 Klockan 15:23:46

Igår på kvällen satt jag utanför mitt hus och kollade lite på triathlonet. Sen kom Julia och vi gick och hyrde film och köpte godis. Sen såg vi på en skräckis fast den var inte så läskig och sen såg vi på Hur många lingon finns det i världen. Hon sov här sen och det blev en hel del tjejsnack. Myys! Idag låg jag ute och solade någon timma innan de mörka molnen kom. Man får ju passa på, man vet inte hur många mer soldagar det blir innan höstrusket kommer. Nu ska jag chilla lite innan jag måste börja göra i ordning mig. Ikväll står tjejkväll på schemat. /Agnes
 


Happy girl

Skrivet 2012-08-17 Klockan 15:10:15

Hello!
Visade sig att jag har individuella val måndag morgon och onsdag, så glad. Nu kan jag gå på mitt pass. Och sluta tidigt på fredagen. Och det verkar inte ens vara på Kagg, toppentoppen.
Har inte påbörjat städningen än, men tänkte göra det snart. Åh, är stört taggad på allt nu.
 
Fatta vad jag har kämpat i paint med att ta bort de lektioner jag inte har, jämför med det andra. Haha


Läste nyss precis detta gamla inlägg på denna bloggen, bra tips! //Ellen
 
 
 


Höstens måste!

Skrivet 2012-08-17 Klockan 11:44:02

En av de bästa sakerna med hösten är alla de stickade tröjorna. Jag kommer fylla min garderob med massa mysiga tröjor i alla olika modeller och färger. Hösten är faktiskt en av mina favorit årstider. Då kryper jag upp i soffan med en kopp te och tända ljus framför en bra serie. Så mysigt! /Agnes


Äleklinta

Skrivet 2012-08-17 Klockan 11:37:52

Igår var en härlig dag. Ellen och jag åkte till Äleklinta, gick dem två kilometerna ner till vattnet och satt på en filt och blickade ut mot havet och pratade om sommaren och om den kommande hösten. Tror det kommer bli en väldigt bra höst och jag längtar lite faktiskt. /Agnes
 
 
 


Om jag kommer vara trött ikväll?

Skrivet 2012-08-17 Klockan 06:09:29

 
Hejhej!
Klockan är nu sex och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Vi var på halv åtta middag hos Hedda igår? och kom hem vid fyra ungefär och jag hade under kvällen fått veta att man nu kan se sitt schema. Opassande att vända på dygnet såhär fyra dagar innan jag ska upp vid den här tiden. Iallafall, så när jag kom hem kunde jag ju inte gå och lägga mig. Så fram till nu har jag suttit och kollat och jämfört. Ja, ni ser ju mitt tidigare inlägg.
Igår var Agnes och jag på ett jättemysigt ställe på Öland, pratade och tog vara på sista busskortsdagen. Trots den fina utsikten och miljön har jag inte bilder att bjuda er på. Klantigt nog glömde jag kameran hemma i datorn, mn Agnes kommer nog med lite pics.
Borde iallafall gå och sova nu, idag hade jag tänkt att städa, rensa och organisera inför skolstarten och sänsongsbyte i garderoben. Och en tjejkväll på kvällen. Bilder från middagen kommer också förstås! //Ellen


Min höst

Skrivet 2012-08-17 Klockan 05:44:00

 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt. Mycket typ "dötid" i skolan, med långa raster och luncher. Att aerobicspasset på friskis börjar 16:30 på tisdagen bekymrar mig mycket, då jag har digitalphotoshopsak fram till16:40 på Kagg. Hmm... Måndagen är ju iallafall skön! Tidig lunch och slutar tidigt. På både tisdag, onsdag och torsdag får man väl (nu när vi ändå har datorer - räkna med mer blogginlägg) plugga på de långa rasterna, så tar man vara på tiden och får mindre att göra hemma.
Desto längre duschtid efter idrotten än förra året, vilket är skönt, färre dagar att hata pga franska, lite nya förhoppningsvis roliga ämnen, tre sovmorgonar och inte alls så sena dagar. Man får göra det bästa av saken helt enkelt.
De enda två orosmomenten då är tränigen på tisdagen och så att vi har så himla många lektioner i C5. (Typ bara där och B4). Jag önskar så mycket att jag hade de andra två individuella valtiderna, inget problem med träningen och att man slutar mycket tidigare på fredagar. Åh. De andra beteendeklasserna verkar ha sina flesta lektioner på B, och så har vi en massa på C. Men inte skulle vi väl ha skåpen där, när alla beteende ska ha på samma ställe? Nej, vi borde också få ha på B plan. Och det är bra. //Ellen


Bästa listan

Skrivet 2012-08-16 Klockan 00:50:58

 
Hello!
Suttit här i några timmar och gjort en nostalgilista på Spotify. Åh, helt sjukt vad vi dansade när vi var små, och melodifestivalen och alla skivorna i bilen och allt. Så man kan ju liksom alla låtar än. Hur kul som helst. //Ellen


When ever you need me I'll be there

Skrivet 2012-08-15 Klockan 21:42:55

 
Sitter och lyssnar på Bubbles, läser bloggar (902 olästa nu) och bloggar då förstås. Idag har jag och Agnes varit på tripp till Västervik, shär näst sista busskortsdagen. Shopping, mys i hamnen och trevlig bussresa med bästavän. //Ellen


Lagom vampigt

Skrivet 2012-08-15 Klockan 21:35:41

 
Testing mitt nya läppstift jag köpt idag, H&M 39 kronor. I en vampig vinrödlila färg //Ellen


Halv åtta hos Lisa

Skrivet 2012-08-15 Klockan 21:25:51

 
Var på halv åtta hos Lisa igår med jobbgänget, eller vad säger man? God mat, film och mys. //Ellen


Dag 11 – Min favoritsport

Skrivet 2012-08-14 Klockan 01:54:16

Inte så jättesvår fråga va? Om de menar som åskådare iallafall. Jag älskar att titta på sport, jag är ledsen att jag inte kunnat se mer utav OS. Där finns det riktigt många roliga grenar att titta på, och kanske är gymnastik på olika sätt min favorit. Jag förstår inte hur de kan allt, helt fantastiskt. Det senaste jag såg var rytmisk gymnastik tror jag det hette. Ni fattar, det är bra.
Men, jag har ju mitt mega längdskidintresse. Det slår allt. Ja har ju redan skrivit ett Tour De Ski inlägg en gång i vintras. Det är något alldeles särskilt med att kolla skidor.
Att SVT blivit av med skidskyttet gjorde mig irriterad, att de blir av med OS är 1000 gånger värre. Det gör mig bara ledsen. Men om längdskidorna en dag också sänds i TV4sämstkommentatorer+reklamkanalen vet jag faktiskt inte vad jag gör.
Så jag njuter så länge det varar. Ha det bra vänner! //Ellen
 

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Min första kärlek
Dag 4 – Min bästa vän
Dag 5 – Fem sanningar om mig
Dag 6 – Mina passioner
Dag 7 – I min handväska
Dag 8 - Tio saker jag vill göra innan jag dör
Dag 9 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport



Under min hatt

Skrivet 2012-08-13 Klockan 17:36:39

 
Hello!
Idag harjag varit i Borgholm med Agnes och Julia, vi tittade i affärer, åt på Ebbas och tog en favoritglass förstås. Mysig dag!
Lite senare ikväll ska jag till Agnes för myskväll med henne, Julia och Anna. Men först ska jag ta tag i alla 833(!) olästa blogginlägg, lyssna på musik och gosa med min kisse. Ha det bra! //Ellen


Mina nya älsklingar

Skrivet 2012-08-13 Klockan 17:27:16

 
Att bilden inte alls ger mina nya älsklingar rättvisa beror på att jag tog den i all hast för någon vecka sedan och inte orkar ta en ny. Men som mycket annat framhävs det inte lika bra på foto. Köpte dessa i Stockholm på älskade Topshop och jag har sparat på att visa de för er. De är höga som hus! Och trots priset kunde jag inte låta bli de...
Topshop 1200:- (1070:- med studentrabatt)
//Ellen


Muffins och naglar

Skrivet 2012-08-13 Klockan 01:34:54

 
Spontanbakande av hallon- och chokladmuffins till alla sporttittande gäster och Ellen Wahlström på besök och så fick jag lära mig ombrenails på köpet. Är hon inte duktig? //Ellen


Stadsfest i dagarna tre

Skrivet 2012-08-13 Klockan 00:56:26

 
Har lite fler bilder här att bjuda på! Tre roliga dagar, med roliga vänner och bra minnen.
Förresten, för mer bilder från Pride och typ 35445gånger bättre bilder än mina egna kolla in Annas blogg 
//Ellen


My heart goes boom

Skrivet 2012-08-12 Klockan 18:51:56

Igår var det tredje och sista dagen av stadsfesten. Vi förfestade först hos Gabbi innnan vi kom in lagom till avslutningen av Darin. Såå bra!! Sen stod vi längst fram på Miss Li och hon var också grym. Hade verkligen en jättebra kväll igår! Tack alla! ♥
 
 
 


Stadsfest

Skrivet 2012-08-11 Klockan 14:41:34

Hade en väldigt bra dag igår! Träffade först Emelie en kort stund innan hon skulle med tåget och sen mötte jag upp Anna och Amanda. Vi gick till Thai Silk och väntade på de andra. Sen kom också Julia, Matilda och Jojje. Vi satt där länge och åt. Sen gick Julia och jag hem en sväng och fixade lite innan vi gick och kollade på Yellow End. Skitbra var dem!! Sen på kvällen träffade vi också Ellen och Eyla och vi gick och kollade på Trofast och Syster Sol. Sen somnade jag väldigt gott i min säng efter två.
 
Ikväll blir det förfest hos Gabbi och sen Miss Li. /Agnes


Rix FM

Skrivet 2012-08-10 Klockan 14:18:35

Igår tog Ellen och jag bussen till Elin för att fira hennes 17-årsdag. Men det blev lite fel så vi hamnade i Påryd, hahah. Det löste sig sen så vi kom hem till Elin. Vi åt god mat och tårta och sen började vi tagga inför Rix FM. Vi tog bussen in till stan. Det sög ju dock. Skitdåliga artister, hahaha Ola och hans skägg. Sen gick vi runt i stan och träffade massa folk. Hoppas att denna kväll blir bättre. Först ska jag ut och äta på Thai Silk med några fina tjejer. /Agnes
 
Två bilder från kvällen!
 


Eazy Cover Red

Skrivet 2012-08-10 Klockan 10:04:31

Easy Cover Red - Make Up Store
 
Min andra burk, tipstipstips //Ellen


Stockholm Pride 2012

Skrivet 2012-08-10 Klockan 09:59:05

 
Hallå!
Här har ni lite bilder från Stockholm Pride och ja resan med teatern. Förutom jobb, teater och träning i Kulturhuset avslutades allt med lite shopping och ett besök på Gröna Lund. (Överlät större delen av fotograferingen till mina systemkamrevänner, återkommer om jag får tag på lite fler bilder) //Ellen


Fixelifix

Skrivet 2012-08-09 Klockan 10:51:18

 
Fick hem sminket precis när jag kom hem från Emmaboda. Jag har inte ens hunnit kolla igenom det än (eller ta en bättre bild) men jag tror att det är helt underbart. Sen vill jag inte visa er allt i detalj, känns tråkigt att ni vet alla mina trix. Hahah, nej, men jag visar lite om jag gillar något extra mycket.
Kanske använder jag något idag? Ska som Agnes skrev igår först till mitt födelsedagsbarn Elin på middag och sen Rix Fm så klart. Bästa dagen! //Ellen


Slingtime!

Skrivet 2012-08-08 Klockan 20:37:07

Sitter här och plågas av Ellen när hon drar ut hår från hättan men ska man bli fin får man lida pin, haha. Hoppas det blir bra i alla fall. I morgon är det då dags för första dagen av stadsfesten. Först ska vi på lite födelsedagsmiddag hos Elin och sen blir det då stan och rix fm. Åhh längtar!! /Agnes



Bara vardag

Skrivet 2012-08-08 Klockan 11:25:33

 
 
Tänkte göra ett helt vanligt litet vardagsinlägg nu när jag bombat er med alla Emmabodabilder. Faktum är att jag har så mycket att blogga om att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Men samtidigt vill jag inte slösa, om jag får noll inspiration och lust sen. Men jag ska försöka fördela ut allt så bra som möjligt. 
Igår, på förmiddagen när det var bra väder, var jag och min pappa och badade på Öland. På eftermiddagen var jag hos Ellen Wahlström och såg den nya lägenheten för första gången. Hon flyttar bara närmare och närmare mig. Finfint. 
Idag ska jag och familjen först till Rockneby marknad (de älskar marknader). Sedan bär det av till Agnes för slingning av hennes hår. Önska mig lycka till! //Ellen


Emmaboda dag 5 och 6

Skrivet 2012-08-08 Klockan 11:16:09

 
Lördagens artister jag såg: 
Bob Hund
Maskinen
Steve Aoki
 
Helt fantastisk vecka och jag bara längtar till nästa år. Men som ni ser på sista bilden var campet inte det frächaste och inte man själv heller. Men tack alla som var med, det blev bara helt bäst! //Ellen


Döööör vad snygg!!!

Skrivet 2012-08-07 Klockan 19:33:09



Somewhere only we know

Skrivet 2012-08-07 Klockan 19:13:57

 
Hejsan svejsan! Igår var jag på stan med min saknade vän, Ellen som jag varit utan en hel vecka. Vi fikade på Wayne's och kikade lite i affärerna. Sen på kvällen tog Anna och jag bussen över till Julia. Vi hade en riktig tjejkväll med titanic och godis. Hur mysigt som helst! Gillar er, mina tjejer ♥ Idag har jag varit på Ölandsdjurpark med mamma, syster och Cassandra. Cassandra fyllde år igår så vi brukar alltid fira med att vara där en dag. Ikväll ska jag bara ta det lungt och kolla på de avsnitten av Pretty little liars som jag missat, puss /Agnes
 


Emmaboda dag 3 och 4

Skrivet 2012-08-07 Klockan 15:43:00

 
Torsdagens artister jag såg:
Markus Krunegård
Far och Son och Nause lite halvt
Amanda Mair
Urban Cone
Kapten Röd
Den Svenska Björnstammen
 
Fredagens artister jag såg:
Panda Da Panda
A-Trak och Crystal Castles lite halvt med
 
Var så himla himla varmt på dagarna att vi fick sitta i skuggan på många konserter. Tror dessutom att jag slagit mitt eget rekord i vattendrickande. Typ 5 liter på en dag. Sjukt. //Ellen


Emmaboda dag 1 och 2

Skrivet 2012-08-07 Klockan 09:04:35

 
Onsdagens artister jag såg:
Icona Pop
Bingo Players
 
Antar att jag tagit flest bilder av oss alla, så jag delar upp det roliga lite. Vet inte hur många gånger detta nämts, men detta var så sjukt sjukt bra. Vill bara göra om veckan en gång till. Och Elin, som jag lovat, var det på bild 12 och 13 som jag pratade med dig första gången. Fler bilder kommer upp senare idag! //Ellen 


Bättre sent än aldrig

Skrivet 2012-08-06 Klockan 18:53:05

 
Fina bilder på fina vänner är lika fina trots att de är över två veckor gamla. Bästabästa. //Ellen


Trött och sliten

Skrivet 2012-08-06 Klockan 18:42:47

Hej alla fina läsare!
Hemma från det mest längtvärda denna sommar. Emmaboda och Stockholm. Allt har varit så bra och jag har mycket att visa. Men att jag somnade halv åtta igår, missade 100 metersfinalen och vaknade femton timmar senare visar att jag var riktigt trött. Efter en dag på stan med min bästa Agnes känns en pretty little liars och fixarkväll perfekt att tillämpa. Men först ska jag bjuda er på lite bilder! //Ellen
 
Kanel + Kanel, hjärta och höstfeeling


På hemfärd

Skrivet 2012-08-05 Klockan 12:23:00

 
När jag kommer hem med bussen från Stockholm idag ska jag lägga väskorna på golvet i hallen, tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och sedan kasta mig i min säng. Och oavsett hur mycket klockan är ska jag sova så himla skönt och länge. Denna dagen lär jag vara dödare än dödast. Har varit borta från huset i två veckor förutom en kort hemvistelse på ett halvt dygn. Och jag har ju inte varit var som helst, Emmabodafestivlen där jag antog att det var riktigt sena nätter/morgonar och inte allt för lång sovmorgon. Gissar på högst fem timmar per natt.
Kommer till Stockholm och har förhoppningsvis lite röst kvar efter allt sjungande eller skrikande. Tror på tidiga morgonar och inte att vi går och lägger oss vid nio direkt. Så, ja, jag lär vara trött när jag kommer hem.
Men när jag vaknar, har ätit och laddat in alla bilder lovar jag er roliga inlägg. Kanske har ni tröttnat på alla mina tidsinställda nu? Detta är sista iallafall. Nu tycker jag iallafall att vi taggar vi resten av sommaren som är kvar. Ha det så fint hörrni! //Ellen


För precis ett år sen...

Skrivet 2012-08-03 Klockan 16:21:00

...upplevde jag den finaste kvällen i hela mitt liv!
 
/Agnes


Du är inte trasig, du behöver inte fixas

Skrivet 2012-08-03 Klockan 16:13:02

 
Hejsan! Kom hem från Bäckebo för några timmar sen. Har haft ett par fina dagar hos min farmor och farfar på landet. Gått promenader i augustimorgonen, följt OS, plockat kantareller i skogen och druckit te i massvis. Vilat upp mig efter Emmabodaveckan helt enkelt. Väldigt skönt! Ikväll ska jag träffa en väldigt saknad vän. Vi ska ut och äta på något mysigt ställe och ta igen allt vi missat. /Agnes


Dag 10 - Det här får mig att gråta

Skrivet 2012-08-01 Klockan 20:33:00

Jag gråter väldigt sällan, kanske två gånger om året typ. Blir alltid lika chockad när mina vänner säger hur ofta de gråter, mer än 100 gånger så mycket som mig.
Jag vet inte när jag grät så någon såg mig sist egentligen, men det kanske är det värsta som finns.
 
Det finns två saker jag gråter till.
- När jag saknar någon, att jag vill att personen ska vara här just nu.
- Ibland så tänker jag på hur det skulle vara om någon av mina närmsta försvann, då kan jag också börja gråta. Det är nog det allra värsta man kan tänka på.
 
Så som jag är snål med ledsna tårar slösar jag gärna med glädjetårar. Så fort någon annan fylls med oerhör lycka, i verkligheten eller på TV börjar jag lätt gråta. Som när någon gick vidare i Idol i första steget och sprang ut och kramade om sina vänner. Eller som när treorna tog studenten och de bara var hur glada som helst. Eller som när Barometern kom och sa att Elin blev lucia.
Sånt är desto roligare att gråta till! //Ellen
 


Olympiska spelen i London

Skrivet 2012-08-01 Klockan 09:13:00

 
Som ni vet, jag älskar att titta på sport. Verkligen. OS har ju dragit igång, senast i Peking tittade jag rättså mycket. Det var ju lite konstiga tider, men perfekt att titta på på förmiddagen.
Denna gång har vi inte så många bra svenskar, mest i simning. Men mig gör det faktiskt inte så mycket. Jag gillar att heja på svenskar och det är alltid lika kul när det går bra. Men själva tävlingen är ju lika bra utan duktiga svenskar.
I år kommer jag missa massor, nu i Stockholm hinner jag förstås inte titta. Känns tråkigt. Men jag får väl hålla mig uppdaterad iallafall.
Istället hoppas jag att ni tittar, det finns så mycket bra!
Och förresten, är det redan augusti? //Ellen


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!