Min födelsedag
Skrivet 2012-07-08 Klockan 12:13:00
I torsdags fyllde jag år, därav det kassa bloggandet. Ville först bara tacka min absolut finaste Agnes för det söta inlägget. Love you
Efter jobbet kom hon hit med de största jordgubbarna jag ätit i mitt liv och med fina presenter. Så bakade vi macarons med det macaronset jag fått i present. Superlyxigt och på riktigt hur bra som helst. Desstuom fick jag en ny version av min gamla mobil, fast jag inte önsakt mig någon, men så går det när ens pappa jobbar på Telia.
Senare på kvällen kom min lilla släkt och firade mig, det blev tårta och fina presenter.
Jag har det för bra jag!






Lite mer om macarons: Jag bakade i tre olika smaker, choklad, hallon och citron. Det var tredje gången jag testade och jag vill verkligen påstå att det inte är svårt att göra macarons, men det kräver extremt mycket tid (typ 7h för mig med såhär många iallafall) och det är många trix inblandade. Så ju fler gånger du gjort de ju bättre blir de. Inte som kladdkaka där du bara blandar allt där det handlar om den rätta ingrediensblandningen. Utan här gäller det att hitta de bästa teknikerna, knepen och allt för att göra de så söta och goda som möjligt. Men mitt nya set blir detta SÅHÄR mycket enklare. //Ellen
Efter jobbet kom hon hit med de största jordgubbarna jag ätit i mitt liv och med fina presenter. Så bakade vi macarons med det macaronset jag fått i present. Superlyxigt och på riktigt hur bra som helst. Desstuom fick jag en ny version av min gamla mobil, fast jag inte önsakt mig någon, men så går det när ens pappa jobbar på Telia.
Senare på kvällen kom min lilla släkt och firade mig, det blev tårta och fina presenter.
Jag har det för bra jag!






Lite mer om macarons: Jag bakade i tre olika smaker, choklad, hallon och citron. Det var tredje gången jag testade och jag vill verkligen påstå att det inte är svårt att göra macarons, men det kräver extremt mycket tid (typ 7h för mig med såhär många iallafall) och det är många trix inblandade. Så ju fler gånger du gjort de ju bättre blir de. Inte som kladdkaka där du bara blandar allt där det handlar om den rätta ingrediensblandningen. Utan här gäller det att hitta de bästa teknikerna, knepen och allt för att göra de så söta och goda som möjligt. Men mitt nya set blir detta SÅHÄR mycket enklare. //Ellen
Kommentarer
Trackback